Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Podrška smo mu'

Jasminka Beroš: Mi smo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće

Vili Beroš
Foto: Privatna arhiva
1/3
21.04.2020.
u 20:36

Slažem se da su ovoj situaciji pridonijeli građani i ponosni smo na sve ljude koji na ovaj način štite i sebe i druge, kaže Jasminka Beroš

Jasminka Beroš otkrila je kako se snalazi na poslu dok traje kriza kroz koju državu vodi njezin suprug.

Ona je odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću.

– Pratimo i podržavamo rad stožera, svi smo u tome Kako se nosimo s tim? Pa dobro, mi jesmo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće, ali podrška smo mu i slušamo naputke Stožera. Slažem se da su ovoj situaciji pridonijeli građani i ponosni smo na sve ljude koji na ovaj način štite i sebe i druge – rekla je za RTL Danas Jasminka Beroš i dodala:

– Ja sam i dalje samo odgajatelj u dječjem vrtiću Malešnica. Poštujem svoje kolegice i volim ovaj posao kao što ga vole i one i mislim da radimo sjajan posao i ponosna sam na njih.

VIDEO Kako će izgledati život nakon koronavirusa? "Nema više rukovanja, ni sastanaka.."

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:57 21.04.2020.

Kaže admin ne možete napisati toliko komentara koliko ja mogu obrisati.Sad briše i normalne komentare.

PU
pujankest
21:10 21.04.2020.

Ajme pa zar Jasminka ne radi u ministarstvu? neka skromna obitelj, obitelj Sanader i Vidosevic bi vec imali jedan trosobni stan samo za slike od Picassa ili Rembrandta.

SI
siglinde
21:23 21.04.2020.

I šta sad? Kao da ste vi jedina vezana obitelj. Eto sad vam korona donjela populanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije