Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Jabuka TV otela Milanovića HTV-u usred incidenta s Jasmilom Žbanić

11.02.2014. u 14:50

Jabuka TV i Romano Bolković, dugogodišnji voditelj emisije "2 u 9", razgovorom sa Zoranom Milanovićem nisu očitali lekciju HRT-u, oni su samo upozorili na normalno stanje stvari

Jučerašnja medijska poslastica, za koju bi se svaki novinar HTV-a ubio, bio je predsjednik Hrvatske vlade g. Zoran Milanović – zbog šovinističkog vrijeđanja koje mu je uputila Jasmila Žbanić, dok je on bio u posjetu Mostaru. Napisala mu je na hrvatskom portalu: Marš kući! U svakoj normalnoj gledateljskoj fantaziji sinoć je glavni bio helikopter koji s bosanskom režiserkom Jasmilom Žbanić slijeće pred HRT, gdje je čekaju Zoran Milanović i friško odleđeni Branimir Bilić koji gđu filmsku režiserku Žbanić dočekuje pred ulazom u studio i otpravlja je nazad u helikopter.

Onim svojim patetičnim načinom kaže joj na kulturnom hrvatskom: izvolite kući. U stvarnosti, Branimir Bilić je i dalje na ledu, Milanović se naveliko raspričao za sićušnu Jabuku TV i na kraju emisije "2 u 9" spomenuo incident dana, poantirajući to cifrom od 3,5 milijuna kuna što ih je film spomenute gđe Jasmile dobio od Hrvatske. Za hrvatsku državnu dotaciju Milanović nije znao. Uoči intervjua za Jabuku TV rekli su mu je savjetnici, dok smo mi na HTV-u već gledali uobičajenu špicu "Fokusa" u kojoj se voditeljsko lice, šminka i dotjeruje. 

Na cijelom HTV-u jedini bi Branimir Bilić znao parirati oštrom jeziku Zorana Milanovića i jedini on nema svoju emisiju, jer je imaju svi komotni činovnici koji sebe smatraju novinarima i urednicima, a žive u dalekoj prošlosti kada je HTV bila jedina televizija. Ne može se reći da su Jabuka TV i Romano Bolković, dugogodišnji voditelj emisije "2 u 9", razgovorom sa Zoranom Milanovićem očitale lekciju HRT-u. Oni su samo upozorili na normalno stanje stvari u kojem su tzv. male TV jedino vrijedno što normalan gledatelj danas može vidjeti.

>> Nova TV skromno proslavila peti rođendan "In magazina" 

Komentara 8

MK
MKGRA
17:32 11.02.2014.

Zoki ne placa TV pretplatu kao mi obični građani pa nije niti mogao na njoj dati intervju

EU
euzebije
18:08 11.02.2014.

Pametno Hrvatska vlast dijeli novce Hrvatskih gradjana!

AM
alberta.mutti.5
16:51 11.02.2014.

Tesko mi je shvatiti kako je prosao zakon protiv pedera u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije