Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojila internet

Iznajmljivačica apartmana iz Umaga ponudila besplatan smještaj - ovo je uvjet

Umag
Dusko Marusic/PIXSELL
10.08.2019.
u 08:28

Molimo vas dijelite objavu ili ako poznajete nekoga, preporučite, stoji u objavi

Neki iznajmljivači apartmana opet su pokazali koliko su velikodušni. Jedan status koji je osvojio korisnike širi se društvenim mrežama. Naime, vlasnica apartmana iz Umaga nudi besplatan smještaj samohranoj majci koja nije u mogućnosti odvesti svoju djecu na more u terminu od 22.8. - 26.8.2019. 

"Nudimo BESPLATAN smještaj samohranoj majci koja nije u mogućnosti odvesti svoju djecu na more Apartman Avantgarden - Umag, termin od 22.8 -26.8.2019
(4 noći)
Kapacitet: do 4 osobe
Molimo vas dijelite objavu ili ako poznajete nekoga, preporučite. Neka se majke s djecom jave u inbox. S velikim veseljem, spremni smo ih ugostiti", stoji u objavi na Facebook stranici Green Apartments Istria.

Korisnici na Facebooku imaju samo riječi hvale za ovu nesebičnu gestu.

"Predivna gesta, najveća sreća je usrećiti drugoga. Voljela bih ljetovati kod ovakvih ljudi. Sačuvat ću podatke za sljedeći odmor", napisala je jena korisnica.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar taqa
taqa
08:44 10.08.2019.

Ima rupu u bookingu, a reklama je besplatna. Ali opet ,odlično.To bi trebali i drugi napraviti. Nećete šolde odnit na oni svit.

BL
blabla123
11:38 10.08.2019.

a samohrani otac?

ST
Starotopoljanin
08:41 10.08.2019.

sigurno nije dalmatinka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije