Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put petre sanader

Ivo Sanader vratio je novac za kartu koju je kupio Neven Jurica

\'unutrasnja...Zagreb...06.07.2009.    Markov Trg, Vlada RH, Premijer u ostavci Ivo Sanader primio je veleposlanika SAD-a u RH Roberta Bradtkea istodobno s pocetkom saborske sjednice na kojoj se oceku
Arhiva VL
Autori: it, sve
21.09.2010.
u 23:23

Jurica je kreditnom karticom 2006. platio avionsku kartu na relaciji Zagreb – New York, a Sanader je čekom taj novac vratio veleposlanstvu.

Točno je da je bivši hrvatski veleposlanik u SAD-u i ambasador pri UN-u Neven Jurica službenom karticom platio put u SAD Petri Sanader, kćeri tadašnjeg premijera, ali je Ivo Sanader taj novac neposredno nakon toga vratio, doznajemo iz diplomatskih izvora. Jurica je kreditnom karticom 2006. platio avionsku kartu na relaciji Zagreb – New York, a Sanader je čekom taj novac vratio veleposlanstvu.

Državno odvjetništvo optužilo je Juricu za one troškove koje MVPEI nije priznao. Ako mu je MVPEI priznao troškove za ručak, na primjer, bez obzira na to koga je častio, time se u USKOK-u nisu bavili. U MVPEI-ju nisu mogli komentirati detalje jer je postupak u tijeku.

Nejasno je zašto su procijenili da u Juričin spis ne treba ući da je službenom karticom, dakle državnim novcem, plaćen privatni let.

Komentara 45

DA
damirtankovic
23:47 21.09.2010.

Valjda momentalno nije imal love, pa je frend uskočil da njegova princeza može na put. Čim mu je lova sjela na račun, mam je ispisal ček. I kaj tu ima sumnivog, HAHAHAHAHAHAH!!!!!

IN
Individuao
07:18 22.09.2010.

Oh. Pa ovaj Sanader je pravi poštenjačina, za ovo plemenito djelo bi mu trebalo dati odlikovanje za borbu protiv korupcije. I trebao bi promijeniti ime u Poštenko Poštenjaković a ne Ivica Sandokan, Sandovar ili kako mu je već pravo ime, tko to zna, i on je sam zaboravio koliko se zapetljao.

Avatar fredi
fredi
18:21 22.09.2010.

lako za avionsku kartu, a kada će vratiti ostali novac koji je isisao???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije