Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE IMUN NA VIROZU

Ivo Josipović otkazao turneju po Slavoniji: Ostajem u krevetu

josipovic-novi
Reuters
13.11.2009.
u 10:45

Josipović je trebao posjetiti Novu Gradišku i Slavonski Brod. Na skupu se očekivalo nekoliko stotina građana, a tamo je trebao predstaviti svoju viziju predsjedničkog programa.

Iako je Ivo Josipović, predsjednički kandidat SDP-a, danas trebao posjetiti Brodsko-posavsku županiju, taj posjet je odgodio zbog viroze.

Josipović je o svojem zdravstvenom stanju javnost obavijestio na svojoj stranici Facebooka.

Dragi prijatelji! Planirao sam posjet Slavoniji, S. Brodu i okolici te Vukovaru, Vinkovcima i drugim prelijepim mjestima u Slavoniji. Na žalost, svladala me viroza. Zato ostajem kući u krevetu, siguran da ću Vas uskoro vidjeti, piše na službenom profilu Facebooka SDP-ova predsjedničkog kandidata Ive Josipovića.

Josipović je između ostalog trebao posjetiti Novu Gradišku i Slavonski Brod. Na skupu se očekivalo nekoliko stotina građana, a tamo je trebao predstaviti svoju viziju predsjedničkog programa.

Komentara 18

HE
hejla
11:21 13.11.2009.

ma, sve su to finte i ta hrvatska tobožnja socijaldemokracija,nije ni lijeva, ni socijalna, sve je to laž i fuliranje, a dotični kandidat se kupa u parama i beneficijama od svog radnog, političkog i ostalih položaja u koje se uvalio (moje skromno mišljenje i podaci koje sam čula od ljudi bliskih slučaju)

SU
superman
18:44 13.11.2009.

Bezlična i beskrvna osoba poput Josipovića nije dostojna spomena, a kamoli kandidata. Očigledno mora posložiti vlasničke listove svojih stanova kojih je na pretek. Neka nam pokaže i dokaže koliko je \"težak\", teži je i od bivšeg premijera pa neka svii računaju koliko je to.

VU
vucko
11:13 13.11.2009.

Iako nije moj kandidat za predsjednika,zelim mu brzo ozdravljenje.A zasto VL ne cini anketu o aktualnim predsjednickim kandidatima kao na pr. Slobodna Dalmacija.Objavljeno stanje 13.11. je Hebrang 20 % M.Tudjman 18 % Bandic i Josipovic po 15 % Vidosevic 77 % Pusic 6 % Kajin 2 % No do izbora bit ce jos dosta vremena a vjerojatno i drugaciji postotci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije