Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo s Hrvatskim proljećem

Ivica Vrkić nakon 50 godina izlazi iz politike: Ne mogu sam sebe više pratiti

05.06.2021.
u 15:50

Sretan sam što je kraj mog mandata jer ne mogu sam sebe više pratiti, imam u glavi više ideja nego koraka, kazao je u petak Vrkić.

Komentara 6

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:03 05.06.2021.

Vrkić je nejveci primjer politickog prostituiranja. Dao bi, i dao je, sve i svakog za mozebitnu dobrobit svoje guzice. Sluzi kao jedinica za bezkarakternost.

Avatar MK3
MK3
16:26 05.06.2021.

Ne slažem se sa Vrkičem u mnogo čemu, ali ga duboko poštujem i pozitivna je osoba... Neka Vrkić svim Titoistima samo još jednom ponovi što mu je Tito govorio u autu, a što je Tito drugi dan govorio u Ljubljani... Pogotovo onim Titoistima koji misle da bez Tita nebi bilo Hrvatske - a nije je bilo radi Tita, kao što je i Andrija Hebrang radi Tita nestao...

Avatar salaso
salaso
22:13 05.06.2021.

Odradio je svašta za hrvatsku..i za to kapa dolja..ali..krenuo je u Osijeku odlično..a onda je od 4 godine 3 godine bio na bolovanju, što se strašno osjetilo u gradu....osijek je izgubio pauk-službu...rupa po cestama i pješačkim stazama je sada već na tisuće....modernizacija i projekti glavnih prometnica (štrosmajerova) s pripadajućim kružnim tokovima..ništa....Osijekom voze tramvaji stari 50 godina...prije 20 godina doduše moodernizirani.....u i oko centra grada nema nikakvih pomaka po pitanju otkupa nekretnina, izgradnje modernog središta s novim prometnim rješenjima...modernizacija i ekološka obnova naselja je stala.....novih investicija i ulagača ..nema..najveći doseg bit će otvaranje stadiona i izgradnja kauflanda i mac donaldsa u retfali....zaostajanje na očigled..kao i Zagreb uostalom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije