Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ulozi promotora

Ivica i Janica: Mi se i u sportu i u turizmu imamo čime pohvaliti

ivica i janica (1)
Foto: Večernji list
1/4
20.02.2013.
u 18:21

Naši iseljenici, turistički radnici i, da, svakako sportaši, u Bavarskoj su već puno napravili na promidžbi Hrvatske, kazao je, između dijeljenja autograma i fotografiranja s posjetiteljima, naš poznati Ivica Kostelić.

Drago mi je i velika mi je čast da mogu promovirati svoju zemlju. Naši iseljenici, turistički radnici i, da, svakako sportaši, u Bavarskoj su već puno napravili na promidžbi Hrvatske, kazao je na sajmu turizma u Münchenu, između dijeljenja autograma i fotografiranja s posjetiteljima, naš poznati Ivica Kostelić.

U München je s Janicom stigao s treninga u Austriji, a nakon toga produžuje na utrke svjetskog kupa u Garmischpartenkirchen.

– Spust i veleslalom nisu baš moje discipline, pista je teška i zahtjevna, ali očekujem dobru vožnju – kaže Ivica.

U ulozi promotora hrvatskog turizma dobro se snašla i Janica.

– I sam sport je neka vrsta promocije zemlje, a mi se i u sportu i u turizmu imamo čime pohvaliti. Prvi put se na ovakav način uključujem u promociju, ali Hrvatska je lijepa i uvijek s ponosom kažem odakle dolazim – Janica koja bi, da nije Mljeta, na kojem ljetuje 30 godina, za odmor birala Korčulu.

– Korčula je prekrasna, obožavam taj otok – kaže naša legendarna skijašica. 

>> U Njemačkoj se prodaje jednak broj aranžmana za RH kao i lani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije