Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ

Mladić (22) ispitan zbog komentara o policiji na Facebooku: 'Nastavlja se tortura'

deložacija, črnomerec, privođenje
Sanjin Strukic/Pixsell
30.06.2017.
u 13:10

Policija je po mladića došla na njegov rođendan, a fotografiju naloga objavio je na svojem Facebook profilu i Ivan Pernar.

Domagoj Mezak (22) iz Valenovca kod Našica završio je na razgovoru u policiji zbog komentara na Facebooku.

On je na fotografiji na kojima se nalaze policijski službenici napisao kako ''nema policajac nikakvu visoku školu, upravo zato je i postao policajac jer nije u stanju završit ikakve škole. Izučio je bit debil i slušat zapovijedi, svaka čast. Ti si očito pandur i već po komentarima vidim debilčina kao i većina vas...''

Policija je intervenirala 6. lipnja na Črnomercu u Zagrebu, gdje pružena pomoć ovršitelju Općinskog građanskog suda u Zagrebu, što je prokomentirao Mezak.

Policija osnovano sumnja da je Mezak prekršio čl. 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u kojem stoji da će se novčanom kaznom od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana kazniti osoba koja omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja.

Policija je po mladića došla na njegov rođendan, a fotografiju naloga objavio je na svojem Facebook profilu i Ivan Pernar.

– Nastavlja se tortura zbog komentara na fejsu. Umjesto da se policija bavi Todorićem, bavi se glupostima – napisao je Pernar na čijem je profilu i objavljena fotografija.

Komentara 120

Avatar Prodanović
Prodanović
13:26 30.06.2017.

Čestitam našoj policiji, tako i treba, jer kada pročitaš što se sve napiše na društvenim mrežama, moraš se ozbiljno zamisliti u kojem okruženju živimo, jer postalo je NORMALNO nekoga poslati u p.m., nazvati debilom, kretenom, glupanom...postalo je normalno nekome napisati da ćeš ga sačekati, izubijati, jeb..ti mu mater i obitelj,..pa dosta je toga...neka poliicija prati, neka ljudi sami prate i prijavljuju (mogu i anonimno), jer se mora reći dosta toga terora!!!

DU
Deleted user
13:30 30.06.2017.

Balavac, tek je iz pelena izasao a vec pljuje i vrijedja , tako i treba, podrska policiji. PS treba naglasiti da i pernar ima tu udio u odgovornosti i pozivanju labilne mladezi na anarhizam...

KR
kralj1972
13:26 30.06.2017.

Ovog smrada treba počistiti sa scene na najmanje 3 mjeseca plus ogromna kazna.... Nije DEM!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije