Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ispitivanje

Istražni sudac sutra odlučuje o pritvoru za Vinku Cetinski

Vinka Cetinski (1)
Duško Marušić/PIXSELL
11.04.2011.
u 13:57

Po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Puli, V. Cetinski i troje osumnjičenih ostaju na zadržavanju sljedeća 72 sata

Vinka Cetinski te Marin Sorga, Romina Hrvatin i Boris Sorga i sljedeća 72 sata bit će zadržani u istražnom centru Županijskoga suda u Puli temeljem naloga istražnoga suca. On će ih sutra opet ispitati i odlučiti o određivanju mjesec dana pritvora.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli danas je, naime, dostavilo istražni zahtjev protiv bivše HDZ-ove doministrice turizma Vinke Cetinski te njezinih poslovnih suradnika Gordana Dobrovića, Marina Sorge, Romine Hrvatin i Željka Bilića zbog malverzacija “Končarovim zemljištima” i štete od 30 milijuna kuna tvrtki Kermas ulaganja istražnom sucu Svetislavu Vujiću.

Njima je istražni sudac još u subotu odredio 48-satno zadržavanje, dok je ostalo dvoje nakon saslušanja pušteno da se brane sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 3

QE
qebeklija
04:48 12.04.2011.

ma sto kazete ministrica.jos jedna. sve na posten nacin, pljacka.dozivotna robija njoj i njenim pomocnicima.

Avatar DucMan
DucMan
06:02 12.04.2011.

Izgleda kako se pošten čovjek nije mogao niti približiti vrhu HDZ-a. Ne bi se uklopio.

MP
mparac3
01:12 13.04.2011.

Prilika cini HDZovca........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije