Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivena kamera u Slavoniji

Iskače pred prolaznike maskiran kao zombi, veže ih lisicama...

08.06.2016., Slavonski Brod - Mladi prankster Dominik Imreskovic na ulici snima skrivenu kameru i objavljuje na YouTubeu. DKS_56138847 Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/2
18.06.2016.
u 07:30

Maturant Dominik Imerešković snima smiješne filmiće i stavlja ih na svoj kanal WOLF na YouTubeu koji bilježi sve veći broj pregleda

Bezbrižno se šetate ulicom i odjednom nailazite na mladića koji vam želi pokazati mađioničarski trik. Dopuštate mu da vam ruke veže lisicama koje će zatim skinuti bez dodirivanja. Odjednom, mladić shvaća da je izgubio ključ i ostavlja vas vezane. Sedamnaestogodišnji Dominik Imrešković jedan je od prvih hrvatskih “prankstera”.

Mladi je Brođanin snimio desetak skrivenih kamera u kojima izvodi razne fore kojima plaši i istodobno zabavlja prolaznike. Tako jedan dan izvodi već opisanu scenu s lisicama, drugi put iskače iz mraka maskiran u zombija, treći pada sa stuba...

– Izišao sam kao zombi pred jednog mladića i počeo urlati. Prvo se skamenio, a onda mi je rekao da je baš prije toga gledao horor pa smo se obojica smijali – prisjeća se Dominik. Oduvijek je, kaže, želio snimati za YouTube, a za prankove se specijalizirao gledajući šou komičara Vitalija Zdorovetskog u Zagrebu. Sa sobom uvijek vodi prijatelja koji snima sa sigurne udaljenosti, za jedan video od nekoliko minuta potrebna su mu, kaže, minimalno tri sata. Sve filmiće stavlja na svoj kanal WOLF na YouTubeu.

‘Žrtve’ bira među prolaznicima za koje mu se učini da će dobro reagirati. Ipak, ako se radi o nekom strašnijem pranku poput onog sa zombijem, izbjegava starije ljude kako ne bi doživjeli šok ili čak srčani udar. Dominik je maturant brodske Industrijsko-obrtničke škole i obrazovao se za fotografa. 

>>Kako biste vi reagirali da vam netko napravi ovo?

Komentara 2

NA
nano0705
10:50 18.06.2016.

Aj kući mami čisti salatu bićes korisniji

Avatar istovari
istovari
10:19 18.06.2016.

Dominiče, Dominiče, zombiji te diče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije