Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Intervju s predsjednikom Kluba zastupnika Mosta Ivanom Kovačićem

naslovnica 25.1.
Foto: VL
25.01.2016.
u 00:10

Ivan Kovačić govori o Saboru i Vladi, odnosima u Mostu i s Domoljubnom koalicijom.

Ivan Kovačić, gradonačelnik Omiša, predsjednik je Kluba zastupnika Mosta. Razgovarali smo s njim u Omišu o Saboru i Vladi, odnosima u Mostu i s Domoljubnom koalicijom.

Tomislav Karamarko u subotu je rekao kako su potrebni i registar izdajnika i lustracija i revizija imena Trga maršala Tita. Slaže li se Most s time?

Most nije za takve stvari. Javnost je previše polarizirana. Kampanja je prošla, ideološke tenzije trebaju se smiriti. Moramo gledati kako zemlju izvući iz krize. Što se tiče registra izdajnika koji je spomenuo gospodin Crnoja, ne znam u kojem je to kontekstu rekao, ali da se o tome i slučajno pomislilo ozbiljno, to nikada ne bi prošlo jer to Most nikada ne bi dozvolio.

Veliki intervju s Ivanom Kovačićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Odlazak Žuži Jelinek - Riječi su moje najjače oružje, tepali su mi da sam Coco, ali svima sam rekla: Ja sam obična šnajderica

>>Urša Raukar - Zašto sam plakala na Markovu trgu

>>Slavoj Žižek: Zbog ljudi poput Orbana moguć je rat i u Europi

>>Hoće li Orešković preuzeti mjere Ifo instituta

Foto: VLm

Komentara 36

R1
R1971D
21:16 24.01.2016.

Ja mislim da ste Urša plakali jer znate da izborom novog ministra kulture, Vama i vašim kolegama iz tzv. nevladinih udruga a u stvarnosti sdp-ovih satelita, zavrnut će se državna slavina i morat ćete do novaca doći na neki drugi način...kako bih rekao prof. Lovrinović, stvari nazovimo pravim imenom...

BE
berogrga
21:33 24.01.2016.

Čujem da se Mladen Pejnović preselio u Moskvu? Još uvijek šef DUUDI-ja? A primopredaja dužnosti? Je li to greška ili doista preseljenje? Ako je doista preseljenje, kako tako brzo nakon sastavljanja nove vlasti? Bježi li od nečega? Jer treba znati da Hrvatska s Rusijom nema ugovor o izručenju. Možda ništa, a možda svašta!

RO
rodjo1
22:17 24.01.2016.

zamoli me milokliz zašto je urška plakala na markovu trgu,plaču tisuće i tisuće hrvata pa vi novinari n i miloklizom ne mrdate,eb.la vas urška,ko je uopće ta žena i šta ona ima radit u hrvatzskoj na markovu trgu'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije