Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Jeste li narikača, agitator, guslar... Internetom se širi Milanovićeva tablica uvreda

Dovoljno je samo odabrati mjesec i dan i Milanović ima spremnu uvredu za vas pa su, primjerice, svi rođeni na današnji dan nasilni predvodnici kabale.
08. listopada 2020. u 20:09 27 komentara 5843 prikaza
Foto: Twitter

Predsjedniku Zoran Milanoviću odlično ide vrijeđanje pa je jedna djevojka odlučila napraviti tablicu uvreda u kojoj se svi mogu pronaći.

Društvenim mrežama širi se slika na kojoj su prikazane razne uvrede koje Zoran Milanović ima za sve, ovisno o tome na koji su datum rođeni. Dovoljno je samo odabrati mjesec i dan i Milanović ima spremnu uvredu za vas pa su, primjerice, svi rođeni na današnji dan nasilni predvodnici kabale.

Gospić: Predsjenik Milanović na otvaranju 22. izložbe tradicinalnih proizvoda "Jesen u Lici" 'TO JE UMALO BILO FATALNO' Milanović: Puhovski se utalio s Haagom i poslužio da Hrvatskoj natovare najveću bijedu na vrat

Djevojka koja je osmislila ovu tablicu uz nju je napisala: ''Čekala sam da ovo netko napravi, a nitko nije pa sam ja.'' U potpunosti se slažemo s njom, a koju je uvredu Milanović spremio za vas, provjerite u nastavku. 

Podsjetimo, Milanović je u četvrtak na RTL-u dao intervju. Kad mu je novinar pomenuo i viralni hit "Saznaj kako bi te Zoki zvao pomoću datuma rođenja", predsjednik je spremno odgovorio svojim 'nadimkom': "Nasilni konjogradica. Ihaaa"

Sve je spremna za polaganje državne mature u Ekonomskoj i upravnoj školi Split
'Hodnici su uski, a razredi natrpani'
U splitskoj školi shrvani zbog preminule učenice: 'Upozoravali smo na ovo!'
PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fondovi
NIKA ISTRAŽUJE
Hrvatski građani imaju 113,2 milijarde kuna mirovinske štednje, evo što se događa s tim novcem
  • skakavac0111:

    Nikako ne mogu razumjeti da je autor članka "večernji", je li se pravi autor srami ili ne smije potpisti? Ovo nije korektno!

  • roland:

    Kad pogledaš koliko na javnoj i političkoj sceni ima agitatora, uhljeba, fejkera, narikača,...ova tablica je kamilica (čak se i rimuje!). Samo neka Milanović dijeli udarce!

  • lojtra2:

    Kojeg datuma je "Druker"?