Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Udario ga vlak dok je pokušao snimiti savršeni selfie

T Siva
Foto: Screenshot Youtube
25.01.2018.
u 23:50

Vlak ga je udario u desnu stranu glave i tijela, no Siva je iz nesreće izašao živ, s ozljedama glave

Jednog Indijca koji je pokušao snimiti savršeni selfie udario je vlak, a snimka nesreće, koju je muškarac uspio preživjeti, postala je hit na internetu.

Nesreća se dogodila 21. siječnja u Hyderabadu kada je muškarac po imenu T. Siva, unatoč upozorenjima promatrača i vozača vlaka, stao uz prugu i ispružio ruku ispred nadolazećeg vlaka. Vlak ga je udario u desnu stranu glave i tijela, no Siva je iz nesreće izašao živ, s ozljedama glave.

Siva je na sudu kažnjen s 500 rupija, što je oko 47 kuna, piše BBC, koji navodi da je snimanje selfija pred nadolazećim vlakom smrtonosan trend u Indiji - u listopadu 2017. troje tinejdžera pregazio je vlak u državi Karnataka, a u Delhiju je zbog selfieja ubijeno dvoje tinejdžera.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

T Siva
1/30
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:51 26.01.2018.

Hit na Internetu??? Svi ste bolesni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije