Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U otmjenom restoranu

Snimali romantični video, a onda im u kadar upalo nešto odvratno

zaljubljeni par
Twitter
14.11.2017.
u 17:22

Dok su njih dvoje pokušavali napraviti najbolji mogući selfie, iznad njihovih glava po prozoru je protrčalo nešto nalik štakoru

Zaljubljeni par koji uživa u romantičnoj večeri zasjenila je odvratna životinja koja im je protrčala iznad glave dok su se oni nježno ljubili ispred kamere svojih pametnih telefona ne bi li s prijateljima na društvenim mrežama podijelili svoju ljubav.

Riječ je o ne toliko poznatom američkom mladom glazbeniku WillGotTheJuice i njegovoj djevojci Oliviji Rosalina koji su bili na večeri u restoranu Benihana u Las Vegasu.

Dok su njih dvoje pokušavali napraviti najbolji mogući selfie, iznad njihovih glava po prozoru je protrčalo nešto nalik štakoru.

Životinju su primijetili tek nakon što su video objavili na društvenim mrežama iako nitko sa sigurnošću ne može potvrditi o čemu se zapravo radi.

 

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
18:07 14.11.2017.

Id te odvratne životinje nastali su sisavci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije