Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moja susjeda Kokolinda'

Imitirao predsjednicu pred kokošima: 'Otići ćete na obuku i nesti 8 jaja dnevno'

"Moja susjeda Kokolinda drži motivacijski govor kokama" naziv je videa koji je prekjučer na Facebooku objavio korisnik Valeri Mirosnicenko
Foto: Facebook
1/3
19.12.2019.
u 09:26

- Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje kod vas jer sam ista kao i vi... Znam kako vam je teško iza te željezne žice. I ja sam odrasla iza željezne zavjese - započinje muškarac, pa obećava da će njihov kokošinjac biti kao oni u Švicarskoj

Društvenim mrežama proširio se video u kojemu jedan muškarac s plavom perikom imitira predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i drži govor kokošima u kokošinjcu, uz zastave RH i HDZ-a.

"Moja susjeda Kokolinda drži motivacijski govor kokama" naziv je videa koji je prekjučer na Facebooku objavio korisnik Valeri Mirosnicenko.

- Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje kod vas jer sam ista kao i vi... Znam kako vam je teško iza te željezne žice. I ja sam odrasla iza željezne zavjese - započinje, pa obećava da će njihov kokošinjac biti kao oni u Švicarskoj.

- Sve sam dogovorila da odete vani na obuku pa da se vratite u ovaj kokošinjac i da nesete osam jaja dnevno - kaže također Valeri aludirajući na predizborna obećanja predsjednice i kandidatkinje na izborima.

Ovaj video dosad ima oko 4100 lajkova i ostalih reakcija, podijeljen je oko 5800 puta, a sudeći po reakcijama mnoge je nasmijao.

VIDEO Govor Kolinde Grabar-Kitarović u Osijeku:

Komentara 23

OP
opapara
10:51 19.12.2019.

kako sam se dobro nasmijao

DU
Deleted user
10:16 19.12.2019.

Kokolindin govor tijela govori sve o njoj. Ovakve laži, obmane i prenemaganje servirane u jednom paketu amaterizma i sebičnosti još nije videno na svjetskoj sceni izborne kampanje. Gradani su jednom progutali njezinu udicu, ali ako ponovo svjesno zagrizu mamac onda su više nego zaslužili da se od njih napravi Fish paprikaš. Sve šta će Hrvatski gradani dobiti je još deblji račun za Kokolindin besplatni projekt vječitog putovanja i otkrivanja svih još za nju neposječenih zemalja u ulozi največeg turiste s Balkana. Od 5 godina mandata 4 i pol je provela na turističkom putovanju. A vi gradani prodajte i svoje gače da kupite avionsko gorivo za leteču KOKO..

OX
oxymoron
10:57 19.12.2019.

Dovoljno je pročitati Bojan Arežina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije