Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljni Večernji

I prije pojave priče o varanu strah je sijao - krokodlak

varan (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
28.05.2011.
u 21:15

Guštera dužeg od metar i pol usred bijela dana vidjela je Silvija Parmać iz Komina. Žestoko se obrušila na Miroslava Vlahovića Gracijana koji tvrdi da je izmislio priču o varanu. Ubrzo se pojavila glasina da je sličan gmaz viđen i u Gabeli

Guštera dužeg od metar i pol prije dvije godine usred bijela dana na zidu ispod kominskoga groblja vidjela je mještanka Silvija Parmać. Beštija se, tvrdi ona, penjala po zidu. Bilo je podne, dobro ga je vidjela, a kada je ušla u kuću, sve je ispričala suprugu Vedranu. On je na internetu našao slike svih gmazova, a kada se na ekranu pojavila slika varana, rukom je pokazala na njega i rekla: “Evo, to je taj!” – priča nam mjesni poštar Željan Čupić, kojemu su se povjerili supružnici Parmać. 

Žestokim riječima obrušila na Miroslava Vlahovića Gracijana, koji je u medijima prokazan kao čovjek koji tvrdi da je on izmislio priču o varanu.

I dok Kominjani raspredaju o tome je li to istina, u susjednoj Gabeli, preko granice, pojavila se priča da je tamo viđen sličan gušter. No, Gabelci su, za razliku od Kominjana, cijelu priču sveli na humor pa su isti dan kada su mlađahni lovci ispričali priču kako su u predjelu Gabela polja zvanom Čajer vidjeli sličnoga guštera pošli u lov na njega.

>> Cijelu priču o lovu na varana i svađi mještana pročitajte u Nedjeljnom izdanju Večernjeg lista....

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
00:11 29.05.2011.

Zalosno kad se pogleda ovo na slici... Zar ta djeca nista pametno ne uce u skoli... Da je i istina, da je opasna po ljude , mislite da nebi koga vec napala... Kako bi njima bilo da ih se pocmee vijati vilama ,krampovima i sjekirama... Ovo je primitivno..

OB
-obrisani-
00:12 29.05.2011.

I bezdusno,bezosjecajno...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:52 28.05.2011.

a zašto bi oni njega ubili? jel zato jer ih ima više? baš kao što su žive pse pobacali u jame, jer su ih se htjeli riješiti. zar u uređenoj državi ne bi bilo normalno da neki primjerak čudne životinjeje uhvate prirodoslovci i zbrinu ga na adekvatan način!!! kakvo je ovo divljačko i domorodačko ponašanje???? fuuuuj kakva zadrta i zaostala mala zemlja! fuuuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije