Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslani na testiranje

I na Maldivima pronađeni dijelovi zrakoplova MH370?

dijelovi aviona
Foto: Reuters/PIXSELL
10.08.2015.
u 12:59

Krajem svibnja more je na četiri otoka Maldiva donijelo komade za koje se vjeruje da pripadaju avionu MH370

Nakon što je i službeno potvrđeno da su na otoku Reunion u Indijskom oceanu pronađeni dijelovi zrakoplova Malaysia Airlinesa na letu MH370, pojavila se mogućnost da su dijelovi aviona pronađeni i na Maldivima, piše Daily Mail. Iako su Maldivi od Reuniona udaljeni 3200 kilometara, sumnja se kako i ove olupine pripadaju avionu koji nestao 8. ožujka 2014. godine.

Naime, krajem svibnja more je na četiri otoka Maldiva donijelo komade za koje se vjeruje da pripadaju avionu MH370. Iako su još nakon što je nestao, lokalni stanovnici Maldiva govorili kako su vidjeli gorući avion u blizini, nije ih se shvaćalo ozbiljno.

Sada su i ovi dijelovi poslani na testiranje kojim će se znati pripadaju li uistinu nestalom zrakoplovu.

Na letu MH370 bilo je, podsjetimo, 239 ljudi, a do srpnja se uopće nije znalo je li se uopće srušio.

>> Službeno potvrđeno: Avion Malaysia Airlinesa s leta MH370 završio je u Indijskom oceanu

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
16:13 10.08.2015.

i meni doma je neki čudan predmet... pa sad, da ne platim odvoz otpada čistoći, hoće li netko uzeti potencijalni dokaz... istina, u ovoj istrazi, kao i u onoj iz ukrajine, previše slučajnosti, namjernog skretanja s poznatih činjenica. u ukrajiniini nikome nije važno čuti razgovor kontrole leta sa pilotuima, a tu nikog ne zanimaju svjedoci s otoka, koji su nešto vidjeli. kad znamo tko je sve letio avionom, jasnije su i namjere. eto, jedna osoba je postala jedini vlasnik patenta...

TH
thekurcula
13:29 10.08.2015.

Kad celi svet (tako je bar nama to servirano) traži jedan nestali avion sa 200, ili 300 putnika, i kad stanovništva jednog ostrva masovno tvrdi da je videlo na nebu avion u plamenu, onda je logično da ih se ne shvaća ozbiljno!?? U vezi nestanka tog aviona ima mnogo čudnih okolnosti. meni se čini kao da ga je neko oborio samo da vidi može li neko drugi to snimiti iz satelita i podastrijeti dokaze o namernom obaranju aviona. kad se videlo da to nije moguće, oboren je još jedan avion sa stvrdnjom da je ta druga strana, koja dokazano nije u stanju da dokaže suprotno, to uradila!

NO
nojemalo
16:48 10.08.2015.

sad će skupit di se god u svitu kakab dio aviona iz mora nađe i sastavit ovog boinga i reć evoga našli smo ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije