Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analizirani dijelovi

Službeno potvrđeno: Avion Malaysia Airlinesa s leta MH370 završio je u Indijskom oceanu

dijelovi aviona
Foto: Reuters/PIXSELL
05.08.2015.
u 20:37

Dijelovi aviona pronađeni na otoku Reunion u Indijskom oceanu pripadaju nestalom zrakoplovu Malaysia Airlinesa s leta MH370, potvrdio je danas malezijski premijer Najib Razak

Dijelovi aviona pronađeni na otoku Reunion u Indijskom oceanu pripadaju nestalom zrakoplovu Malaysia Airlinesa s leta MH370, potvrdio je danas malezijski premijer Najib Razak, a javljaju svjetski mediji.

Malezijski premijer objavio je kako su to potvrdili međunarodni stručnjaci koji su analizirali dijelove u zračnom centru u blizini francuskog Toulousea.

– Sada smo sigurni da je avion s leta MH370 tragično završio u južnom dijelu Indijskog oceana – izjavio je premijer.

Boeing 777 kompanije Malaysia Airlines nestao je na putu iz Kuala Lumpura u Peking u ožujku prošle godine. U njemu je bilo 239 putnika i članova posade.

>> Na otoku Reunionu pronađeni dijelovi nestalog malezijskog aviona MH370?

Komentara 3

NO
nojemalo
21:42 05.08.2015.

godinu dana je to plutalo ko za odakle doplutalo

SL
SleeverJack
03:44 06.08.2015.

4 8 15 16 23 42

Avatar nekakav
nekakav
07:07 06.08.2015.

mogao je pasti na južnom polu, do danas bi ga morske struje donijele i do rijeke. eto, zapadna američka obala je puna smeća iz japana, od onog tsunamija. nego, fascinantno je da se ni godinu dana ne zna gdje jeje pao avion, a 'znalo se' da su rusi bukom srušili malezijski avion, koji je letio iznad područja sukoba.... i to niti 10 minuta nakon nesreće. mada postoje dokazi da je vijest o rušenju aviona bila dva sata prije stvarnog rušenja..... a već se odavno moglo saznati gdje je pao avion. stotine milijuna morskih pasa se godišnje ubiju. pa barem su u jednom mogli naći ostatke nesretnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije