Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba za klevetu

I Joca Amsterdam bit će svjedok protiv Stjepana Mesića

Joca Amsterdam
19.04.2011.
u 20:41

Politolog Petričić, kojeg je zbog klevete tužio bivši predsjednik, očekuje da će Sretan Jocić sudu govoriti o povezanosti Mesića s albanskim podzemljem

U procesu protiv politologa Darka Petričića, kojeg je zbog klevete tužio bivši predsjednik Stjepan Mesić, sud će na Petričićev prijedlog zamolbenim putem saslušati i Sretena Jocića u Beogradu. Mesić je Petričića tužio jer ga je ovaj 2009. na HTV-u, te na Radiju 101 prozvao, među ostalim, da ga je u prvoj predsjedničkoj kampanji financirao albanski lobi.

Prijedlogu za Jocićevo saslušanje usprotivio se Mesićev odvjetnik Čedo Prodanović, dobacivši Petričiću da “ako su mu za publicistički rad glavni izvori jedan osuđenik iz Turopolja i drugi Jocić onda sumnja u njegovu fundiranost".

U tom je procesu, naime, svjedočio i bivši osuđenik, magistar znanosti Petar Grljač. Kazao je sucu Zorislavu Kalebu da je bio na odsluženju kazne u Turopolju, te da je svaka tema Albanaca 2002. ili 2003. bilo njihovo prijateljstvo s Mesićem.

- S ponosom su isticali kako su ga vozili u Albaniju i putovali s njim uzduž i poprijeko, ustvrdio je Grljač.

Komentara 189

OB
-obrisani-
23:07 19.04.2011.

bome je admin prezaposlen večeras brisanjem komentara koji nisu, mogu se opkladiti, u Mesiqievu korist

DO
dostatoga
23:07 19.04.2011.

"Nebi me iznenadilo da Joca Amsterdam kontrolira drzanje generala gotovine u Haagu"- ma stvarno... koja izjava, koje ti je ono korisnicko ime?? stvarno si primat

FR
Freeman
01:15 20.04.2011.

Špekulacije, konstrukcije, podmetanje, jal, zavist, svlačenje u blato - na vlastitu razinu i jedini poznati ( im ) teren !! Možda je sada \"najpogodniji trenutak\", iako mu se podmeće još od početka, još od 1993. godine, kad je \"puk\'lla tikvaa izmedju njega i \"staroga\". Ali, \"sviračima\" je trud - uzaludan ! Prošla je baka s kolačima, iliti - \"Kasno Marko, na Kosovo stiže\" ! Unatoč svemu - svim nasrtajima i svim otrovoma koje mu bjesomučno nastoje ubrizgati u \"žilu kucavicu\" - ni pero mu ne mogu odbiti ! Svima su nam poznati - i naš jal i naša nesloga. I tu nema ničega novoga. Kako onda, ti isti jurišnici na Mesića, ne shvate da ga je izabrao NAROD - na slobodnim i demokratskim izborima ?!! I to - DVA PUTA ! Ako to shvate, \"svirači\" će lako shvatiti da su - U MANJINI. Sve ostalo je - \"luk i voda\" !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije