Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlade djevojke

Hrvat u Sloveniju 'švercao' Mađarice koje su prisiljavali na prostituciju

prostitucija
ilustracija, Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
01.04.2015.
u 11:07

Djevojke su bile slabijeg imovinskog stanja, a obećani su im dobro plaćeni poslovi u Ljubljani

Slovenska policija raskrinkala je lanac prostitucije u kojem je sudjelovao i jedan građanin Hrvatske.

Na čelu cijele operacije bila je 39-godišnja Slovenka koja je, javljaju 24ur, uz pomoć sugrađanina i jednog Hrvata iz Mađarske dovela 14 djevojaka od 21 do 24 godine te ih prisiljavala na prostituciju. Djevojke su bile slabijeg imovinskog stanja, a u Sloveniju su pristale otići jer im se obećavalo da će ondje dobiti dobro plaćene poslove. Kad su stigle u Ljubljanu, doživjele su prijetnje i ucjene te su bile prisiljene na prodavanje seksualnih usluga.

Policija je podigla kaznene prijave protiv 39-godišnjakinje koju je i uhitila. Za Mađarom je raspisana tjeralica, a za uhićenje Hrvata navodno nema osnove.

>>Majka nas je prodavala za 20 kuna, da ima za alkohol

>>Devet žena i muškaraca uhićeno zbog prostitucije, podvodili i djecu

Komentara 6

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:30 01.04.2015.

Balkanci i Europejci iz bivše Juge znamo itekako dobro surađivati kada je riječ o kriminalu, prostiticiji, drogi ili pljački a teže nama ide kada je riječ o dogovoru oko granice ili nekom zajedničkom projektu od opće koristi.

MA
Markocrooo
13:44 01.04.2015.

tu priču fufice prodaju od pamtivjeka;nisam ja znala,nisam ja kriva,slučajno sam upala i bila prisiljavana na to... ma dajte molim vas. to nek ostave za policiju,mamu i tatu -mene nemoš muljat

AN
anticenzura
12:28 01.04.2015.

Obecati sirotinji bolji zivot i gurnuti je u pakao. Pa to je tesko zvjerstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije