Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ PARKOVI

Herman: Nema potrebe za izvanrednom sjednicom Vijeća

herman
MARKO JURINEC / PIXSELL
19.01.2011.
u 13:36

O Parkovima možemo raspravljati i na redovitoj sjednici, kaže dr. Ivan Herman, predsjednik Gradskoga vijeća Varaždina

– Na sjednici Gradskog vijeća Varaždina može se raspravljati o Parkovima iako to nije zakonska obaveza. Osobno smatram da je dobro raspravljati o poslovanju toga gradskog poduzeća i mi možemo staviti tu točku dnevnog reda na redovitu sjednicu. Nema nikakve potrebe sazivati izvanrednu sjednicu vijeća – oglasio se dr. Ivan Herman, predsjednik Gradskog vijeća, nakon oporbenog zahtjeva za sazivanje izvanredne sjednice Vijeća zbog situacije u Parkovima.

Dodaje da se može razgovarati i o poslovanju ostalih gradskih tvrtki, ali tek kad se obavi završni godišnji obračun i kad dobiju izvješća uprava, to jest nadzornih odbora. Herman to očekuje sredinom ožujka.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
11:09 20.01.2011.

Doktore i ti bogme u zadnje vrijeme lutaš da sam neznaš kud i kaj hočeš! Imam dojam da se čupavome držiš za anjcuga samo da se održiš na stolcu di sediš. Prodal si karakter i postaješ i ti upitan da nisi možda u klapi koja mulja po Varaždinu?Samo potsjeti samoga sebe kaj je grad, pardon gradsko vijeće koje vodiš napravilo zadnjih par godina za korist građana koje zastupaš! Nebum rekel građana koji su te birali jer tu sediš zahvaljujući političkom inženjeringu koji ti je to omgučil. Neznam ko dela tvoj posel u bolnici u vrijeme kad ti lamentariš u gradskoj viječnici!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije