Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuicina čestitka

HDZ-ovci čestitali Puljiću izbor za predsjednika HBK

želimir puljić
Željko Mršić/PIXSELL
14.11.2012.
u 15:32

Dubrovački HDZ-ovci uputili su čestitku povodom izbora nadbiskupa zadarskog Želimira Puljića za predsjednika Hrvatske biskupske konferencije

Dubrovački HDZ-ovci uputili su čestitku povodom izbora nadbiskupa zadarskog Želimira Puljića za predsjednika Hrvatske biskupske konferencije.

"S velikom radošću primila sam vijest da ste izabrani za predsjednika Hrvatske biskupske konferencije na 45. redovitom plenarnom zasjedanju HBK. Ovom prigodom upućujem Vam najiskrenije čestitke na izboru te Vam želim uspješan rad", napisala je u čestitki u ime dubrovačkih HDZ-ovaca Dubravka Šuica.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:03 15.11.2012.

Sretno oče Nadbiskupe! (nisam HDZ-ovac)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije