Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 25 splitskih tvrtki i ustanova

Gradonačelnik Puljak raspisao javni poziv za članove nadzornih odbora i upravnih vijeća

Split: Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika, i suradnici održali konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
14.07.2021.
u 08:38

Javni poziv objavljen je na internetskoj stranici Grada Splita, a zainteresirani građani koji ispunjavaju uvjete mogu se javiti do 25. srpnja

Gradonačelnik Ivica Puljak raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prijedloga za izbor članova nadzornih odbora, predstavnika Grada Splita, u trgovačkim društvima i u javnim ustanovama, za imenovanja koja su u njegovoj nadležnosti. Javni poziv objavljen je na internetskoj stranici Grada Splita, a zainteresirani građani koji ispunjavaju uvjete mogu se javiti do 25. srpnja.

Izbor kandidata provodi se za ukupno 24 trgovačka društva i javne ustanove: Parkovi i nasadi d.o.o., Lovrinac d.o.o., Stano-uprava d.o.o., Promet d.o.o., Split parking d.o.o., Vodovod i kanalizacija d.o.o., Čistoća d.o.o., Splitska obala d.o.o., Žnjan d.o.o., Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom „DES“ Split, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Javna ustanova Športski objekti Split, Javna ustanova za upravljanje Park šumom Marjan, DV Radost, DV Grigor Vitez, DV Cvit Mediterana, DV Marjan, Regionalna veletržnica d.d., Lučka uprava Split, EKO Kaštelanski zaljev, Zračna luka Split d.o.o., Centar za profesionalnu rehabilitaciju Split, Javna vatrogasna postrojba Grada Splita i Košarkaški klub Split s.d.d.

- Građani su prepoznali naš politički program u kojem smo, između ostalog, obećali transparentnost pri zapošljavanju i odmak od postavljanja na pozicije po stranačkoj i prijateljskoj liniji. Ovaj Javni poziv uistinu je poziv svim građanima koji svojim znanjem i stručnošću žele dati svoj prilog u razvoju našeg grada – rekao je gradonačelnik Ivica Puljak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije