Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav prizor

Građani u šoku: Kakve su to 'mesne zavjese' na prozorima?!

'Mesna zavjesa" u Kini
Foto: Weibo
1/3
23.01.2014.
u 11:35

Fotografije "mesnih zavjesa" proširile su se društvenim mrežama uz razne komentare i nagađanja

Stanovnici kineskog grada Wuhan ostali su zapanjeni prizorom na jednoj od zgrada – "mesnim zavjesama".

Fotografije su se proširile društvenim mrežama uz razne komentare i nagađanja. "Znači ovako bogataši štite svoje stanove od lopova", napisala je jedna Kineskinja koja je objavila fotografije na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

No, unatoč najraširenijem mišljenju da je riječ o bogatašima koji na taj način pokazuju svoje bogatstvo, ispostavilo se da je "mesna zavjesa" na prozorima zapravo samo način na koji je restoran u prizemlju sušio svoje svinjsko meso. Iz restorana su otkrili da je zaklano 20 svinja od čega su dobili četiri tisuće kilograma mesa, piše Buzzfeed.

– Jedini način na koji možemo osigurati da je naše meso zdravo i bez konzervansa je da ga napravimo sami – rekao je voditelj restorana. – Ljudi iz Wuhaija vole jesti kinesko meso. Nastojimo biti odgovorni prema svojim klijentima – dodao je.

>> Varali kupce podvaljujući im u majmunovom mesu lisičje

Komentara 28

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:48 23.01.2014.

budu to uvezli razni fiolići i gavrilovići za par centi i prodavali nama pod "domaće"

BL
Blomberg
12:11 23.01.2014.

" Jako apetitljivo " ali mene vise diraju ove zracne instalacije to vec polako izgleda kao paucina, siromasni elektricari .

ĆA
ćaćaća
11:47 23.01.2014.

aja sam mislio da je to u zagrebu na namarkovom trgu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije