Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIR PRIRODE

VIDEO Ljudi u panici: Pogledajte kako je pješčana oluja progutala metropolu

Foto: YouTube screenshot
14.09.2020.
u 17:27

Gradonačenik Polatlija Mursel Yildizkaya poručio je građanima da ne izlaze vani i da ne otvaraju vrata i prozore.

Pješčana oluja kakvu ne pamte ni najstariji stanovnici Ankare pogodila je u subotu taj turski grad i njegovu okolicu.  Prema službenim podacima u oluji lakše je ozlijeđeno šestero ljudi. 

- Prema prvim informacijama zbog jakog vjetra na području Potlija i obližnjih okruga, šestero naših sugrađana zadobilo je lakše ozlijede zbog objekata koji su letjeli po zraku. Za sada nema nikakvih informacija o smrtnom slučaju kao ni za ozbiljniju materijalnu štetu - objavio je na Twitteru Vasip Sahin, guverner pokrajine Ankare. 

 

Prema pisanju lokalnih medija, pješčana je oluja prvo oko 15 sati udarila grad Polatli, a kasnije se proširila na Ankaru. Građani su se uspaničili jer se zbog oluje smanjila vidljivost. Udari vjetra su bili pak toliko jaki da su uništili krovove nekih zgrada i poslovnih prostora. 

Gradonačenik Polatlija Mursel Yildizkaya poručio je građanima da ne izlaze vani i da ne otvaraju vrata i prozore. 

Snimke oluje preplavile su internet. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LE
lector2corrector
18:50 14.09.2020.

Dolazi Allah dž. š. po svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije