Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštitari ga zaustavili

Gnjusan slučaj u Rovinju: Austrijanac mobitelom snimao nagu djecu, otkrili ga pa počeo bježati

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
Sime Zelic/PIXSELL
31.05.2023.
u 15:40

Muškarac je mobitelom snimao nagu djecu, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, muškarac je počeo bježati.

Rovinjska policija privela je u ponedjeljak 63-godišnjeg austrijskog državljanina koji je mobitelom na plaži fotografirao nagu djecu i kazneno ga prijavila zbog iskorištavanja djece za pornografiju, izvijestila je u srijedu istarska policija.U policiji kažu da su u ponedjeljak oko 15.20 sati gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana.

Naime, muškarac je mobitelom snimao nagu djecu, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, muškarac je počeo bježati. Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policije koja je muškarca uhitila i privela u postaju. Osumnjičeni je u događaju lakše ozlijeđen. 

VEZANI ČLANCI:

Kako bi pronašli predmete koji se povezuju s kaznenim djelom policija je, uz sudski nalog, pretražila prostor, vozilo i mobitel koji je koristio i pronašla inkriminirajući sadržaj. Austrijanac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u utorak navečer priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mikis
19:11 31.05.2023.

ne bih se cudio da je vlasnik hartije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije