Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao iskaz

Glavni urednik Nacionala u USKOK-u zbog Tolušićeve fotomontaže

Berislav Jelinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
24.01.2019.
u 20:46

Jelinić je dao iskaz USKOK-u, ali odbio je odati svoj izvor

Berislav Jelinić, glavni urednik Nacionala, u USKOK-u je dao iskaz o tome kako je tjednik došao do fotomontaže potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića.

Jelinić je odbio odati svoj izvor.

– Bio je to očekivani razgovor, predočeno mi je što ih interesira. Rekao sam im što sam mogao reći, tražili su me da im kažem naš izvor, ali ja to naravno nisam otkrio – rekao je Jelinić.

On je i ranije govorio da ne može otkriti tko mu je izvor.

– Izvor je donio fotografiju i rekao da je u strahu za svoj život zbog toga, da je osoba koja je njemu to predstavila kao nešto autentično rekla da je autentično, te i da se njemu tako čini. Zamolio je da pokušam provjeriti je li slika autentična. Rekao sam da kako god se okrene da se radi o prvorazrednoj medijskoj priči. Svaki scenarij vuče ogromne posljedice – rekao je Jelinić.

Komentara 28

Avatar MK
MK
21:10 24.01.2019.

Ma on je sastavni dio cijelog lanca koji je to pripremio - on je taji koji je laž u istinu trebao pretvoriti...

Avatar Mamlazac
Mamlazac
03:40 25.01.2019.

Nacional je oduvjek radio za srpske tajne sluzbe, sjetimo se kako je blatio premijera Djindjica prije atentata, povezivao s duhanskom mafijom, sjetimo se Pukanica!

PI
pivodavac
21:08 24.01.2019.

Ovo je za mene kriminal, pa i taj Jelinič je dio kriminala. pa zar nebi i on trebao odgovarat za dio kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije