Naslovnica Vijesti Hrvatska

Füle: Josipovićeve riječi važne su za cijelo područje

Riječi predsjednika Josipovića važne su ne samo za Hrvatsku i BiH, nego za područje kao cjelinu - zaključio je Füle.
15. travnja 2010. u 14:19 16 komentara 4 prikaza
Štefan Fule
Foto: AFP

 – Europska komisija “i te kako pozdravlja izjave predsjednika Hrvatske “ Ive Josipovića za njegova posjeta Bosni i Hercegovini “kao korak prema izgradnji boljih odnosa širom područja”, izjavio je u četvrtak europski povjerenik za proširenje Štefan Füle.

- Zapadni Balkan imao je nevoljnu i bolnu prošlost. Važno je da ta prošlost ne koči napredak prema zajedničkoj budućnosti kao budućih članica Europske unije – dodao je Füle, napomenuvši da su među uvjetima za članstvo u EU područna suradnja i dobrosusjedski odnosi.

- U tome su kontekstu riječi predsjednika Josipovića važne ne samo za Hrvatsku i BiH nego i za područje kao cjelinu - zaključio je Füle.

Kako do najljepšeg osmijeha
PROMO
Kako do najljepšeg osmijeha: Tretmani koji će vaše zube učiniti besprijekornima

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    -Hvala Bogu na JOSIPOVICU ! Konacno ce glupost, politikanstvo i neznanje morati ustuknuti pred znanjem, pravednošcu i strucnosti ! Bosancima je dogorilo do peta ! Strah ih hvata i ne snalaze se u datoj situaciji. Zbogom, Bosanci, ercegovci, ADZ-ovoj tiraniji ... prikaži još!niji i kriminalu. Novo doba je pred našom državom Doba napretka !

  • -obrisani-:

    da je bilo po Milancétu (koji je bija od 91.-na \"studijama\" na Trafalgar-Sqare...),..on i njegov Tatica bi i dalje uzívali na Visokoj-udbaskoj-poziciji..... u Velikoj Serbiji...!!

  • margaritas:

    hrabri su bili oni koji su svojim tjelima sprijecili tenkove jna da dodu do hrvatske obale gdje si ti tada bio milanovicu sa svojim dirigentom i tko je taj fule vidjeli smo ga u paralelama kako se crveni i znoji ... prikaži još!oji na neugodno pitanje novinara sto se dogada u grckoj i spanjolskoj prezaduzenim zemljama clanicama evropske unije