Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Splitu

Fred Matić: Zakon o braniteljima je dobar, ali nije najbolji

predrag matić (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/3
28.04.2012.
u 15:35

Povodom 21. obljetnice 4. gardijske brigade na splitskoj rivi održan je Sajam braniteljskih zadruga

 

Zakon o braniteljima je dobar, ali ne i najbolji! U sedam godina u nekim točkama pokazao se slabim te to moramo ispraviti. Želim od svih kategorija branitelja čuti primjedbe i prijedloge kako bi promijenili ono što se objektivno može – rekao je ministar branitelja Predrag Matić koji je obišao u subotu u Splitu Sajam zadruga hrvatskih branitelja organiziran u povodu 21. obljetnice osnivanja 4. gardijske brigade. 
Najavio je kako će se Zakon o hravtskim braniteljima mijenjati na jesen.

 

- Zakon o braniteljima je dobar, ali ne i najbolji! U sedam godina u nekim točkama pokazao se slabim te to moramo ispraviti. Želim od svih kategorija branitelja čuti primjedbe i prijedloge kako bi promijenili ono što se objektivno može – rekao je ministar branitelja Predrag Matić koji je obišao u subotu u Splitu Sajam zadruga hrvatskih branitelja organiziran u povodu 21. obljetnice osnivanja 4. gardijske brigade. 

Najavio je kako će se Zakon o hrvatskim braniteljima mijenjati na jesen i ocijenio kako je odnos vlasti prema braniteljima dobar.

Komentara 16

OB
-obrisani-
15:55 28.04.2012.

Ako ovaj lažni invalid i korisnik Judinih škuda kaže da je zakon dobar, onda sigurno ne valja, isto kao i odnos vlasti prema braniteljima za koji ocjenjuje da je dobar. Nego, što nije bilo i onog drugog ministra judoškudaša na obljetnici i to brigade u kojoj je nekad i sam bio?

OB
-obrisani-
16:36 28.04.2012.

Kako ne bi bio dobar zakon u istom tretmanu su pripadnik specijalne policije koji je na Velebitu i tajnica u MORH-u koja se nija makla dalje od 3 tramvajske stanice, naravno osim neophodnih tajnica tu su i bivši časnici JNA od kojih je većina kada je \'92 prešla u HV otišla na najzahtjevnija područja u ratu : Labin, Pula, Koprivnica, Zagreb, Split , naravno da i oni trebaju imati status branitelja uz nezaobilazne spomenice . Također status brnaitelja treba da imaju i svi oni koji su bili mobilizirani na par dana ili služili vojni rok u tom periodu . Onda se netko čudi kako 500000 \"branitelja\" mene čudi kako ih nema i više, pogotovo kad sam prije nekoliko godina čuo da postoji i institucija \"2 svjedoka\" . zato oni koji su se stvarno borili 4 godine danas preživljavaju skupljajući boce , a tako je to kad si u državi gomile smeća pošten, budi sretan što te nisu zatvorili .

OB
-obrisani-
21:11 28.04.2012.

O Fredu Matiću ne znam ništa. O njegovom učešću u obrani Vukovara ne znam ništa. Zato ću se suzdržati od kometara i pozdraviti sve naše vukovarce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije