Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
status nečlanice

Francuzi će u UN-u poduprijeti 'neovisnost' Palestine

Generalna skupština UN-a
PIXSELL
27.11.2012.
u 17:20

Potvrdio je to francuski ministar Laurent Fabius čija će zemlja kao stalna članica Vijeća sigurnosti UN-a zahtijevati da se palestinski status promijeni sa statusa promatrača u status nečlanice

Francuska ja najavila da će krajem ovog tjedna na Općoj skupštini UN-a glasovati da se Palestini prizna status promatrača nečlanice u toj organizaciji, javlja RT.

Potvrdio je to francuski ministar Laurent Fabius, čija će zemlja kao stalna članica Vijeća sigurnosti UN-a zahtijevati da se palestinski status promijeni sa statusa promatrača u status nečlanice.

Palestinske vlasti uvjerene su da će ovaj zahtjev u UN-u biti poduprijet s dvije trećine glasova.

>>'Sporazum bi otvorio vrata dijalogu o proglašenju palestinske države'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
17:52 27.11.2012.

kakva je to glupost?! postoji rezolucija kojom se formiraju divje države, palestina i izrael. palestinci ne bi trebali tražiti državu jer je već imaju! meni je bezveze kad izraelci ubijaju po gazi, i vele da su to teroristička gnijezda. a kad ono, vladine zgrade! da, hamas je trenutno na vlasti. demokratskim izborima je dobio. zanimljivo da palestinci prije izbora ne kreću na nekakve vojne pohode na izrael, kako bi podigli rejting svojoj stranci.. za razliku od izraelaca. a opet, nobelovac za mir, obama/osama, je ratovao više od bilo kojeg usa prezidenta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije