Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pravo vrijeme

Fotografirajući prirodu snimio emotivan trenutak koji je rastopio brojna srca

Yosemite
Foto: DPA/Pixsell
28.10.2018.
u 18:53

Matthew Dippel slučajno je svjedočio prosidbi u američkom Nacionalnom parku Yosemite, a sada traži par sa svoje fotografije

Fotograf iz SAD-a Matthew Dippel slučajno je svjedočio prosidbi u američkom Nacionalnom parku Yosemite, a trenutak je ovjekovječio fotografijom.

Na fotografiji se vidi kako muškarac kleči pred svojom odabranicom, no fotograf ne zna tko je par na njegovoj fotografiji.

Zbog toga je odlučio iskoristiti društvene mreže pa je na Facebooku podijelio svoju fotografiju u nadi da će pronaći ovaj zaljubljeni par.

– To je vrlo popularno mjesto za zaruke i vjenčanja. Nisam vidio ništa neuobičajeno. Nakon zaruka, mladić i djevojka su se zagrlili. Izgledali su sretno i mislim da je sve dobro prošlo – ispričao je Matthew.

Iako izgledaju jako daleko, par je zapravo od njega bio udaljen samo dvije minute hoda pa je fotograf odlučio otići do njih.

– Nakon što sam ih fotografirao otišao sam do mjesta na kojemu su bili, ali njih više nije bilo ondje. U blizini sam sreo dvadesetak osoba, ali nisam našao par s fotografije – rekao je 24-godišnjak koji je zbog toga podijelio fotografiju na Facebooku ne bi li ih pronašao.

Iako je fotografija podijeljena više od 15.000 puta, još nije otkriveno o kome se radi.

– Samo im želim dati tu fotografiju jer sam zabilježio njihov vrlo poseban trenutak – rekao je mladi fotograf.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
06:22 29.10.2018.

Ljigavo i isprazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije