Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Otišao počistiti stan preminulog rođaka, prestravilo ga što je pronašao ispod plahte

plahte
Foto: Getty Images
19.10.2018.
u 18:23

Rođak preminulog muškarca otišao je u stan kako bi ga počistio kada je ispod plahte pronašao mumificirano tijelo njegovo oca koji je mrtav već deset godina

Francuska policija pronašla je mumificirano tijelo muškarca koji je preminuo prije deset godina u stanu njegovog 79-godišnjeg sina, objavili su danas.

Posmrtni ostaci muškarca pronađeni su tri dana nakon što je 79-godišnjak preminuo u stanu u gradu Saint-Quentinu na sjeveroistoku Francuske, prenosi Tribune.com.

Naime, rođak preminulog muškarca otišao je u stan kako bi ga počistio kada je ispod plahte pronašao mumificirano tijelo njegovo oca koji je mrtav već deset godina.

Oba muškarca preminula su prirodnom smrću.

>> Uhvaćeno nadzornom kamerom: Nesmotrenost ih je koštala bolova

Komentara 12

Avatar Apsalar
Apsalar
19:14 19.10.2018.

Mene zanimaju madrac i plahta, eventualno poplun, koji su sve to upili i posušili i zaustavili neugodne mirise. Proizvođač je? (Svaka mu čast).

MA
Marko1337
15:45 20.10.2018.

Kod nas još ima prko 30.000 boračkih mirovina, a rat završio prije 73 godine. Tko zna koliko titovih zločinaca je mumificirano ili u zamrzivačima ili u septičkim jamama kako bi kopilad ubirala mirovine.

SE
Seprtlja
01:06 20.10.2018.

Eto,vjerojatno dizao mirovinu sin. Ili postoji još neki razlog zašto bi tatu držao u krevetu godinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije