Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presedan

FARC u pregovore s vladom želi uključiti Miss Universe

Paulina Vega
Reuters/PIXSELL
08.02.2015.
u 20:00

Ovo je prvi takav slučaj u svijetu da pobunjenici pozivaju neku misicu na mirovne pregovore

Vođe gerilskog FARC-a, marksističke organizacije koja s kolumbijskom vladom ratuje još od 1964. godine, pozvali su novookrunjenu Miss Universe, kolumbijsku ljepoticu Paulinu Vegu da bude posrednica u pregovorima između njih i vlade.

Ovo je prvi takav slučaj u svijetu da pobunjenici pozivaju neku misicu na mirovne pregovore, a FARC je na svojoj internetskoj stranici objasnio da se na takav potez odlučio nakon što je Vega odgovarajući na pitanja na izboru za Miss Universe kazala da joj je najveća želja u životu postizanje mira u njezinoj rodnoj Kolumbiji. Paulina se zasad nije očitovala o ponudi FARC-a. 

>>FARC pušta posljednje zatočenike, odlučili prestati s otmicama

>>FARC pustio 10 kolumbijskih vojnika i policajaca

Komentara 2

BK
B Kosa
21:15 08.02.2015.

ovo je komunisticki trik da mis. kolumbije pregovara primirje. ovo je sramota za kolumbiju da nisu mogli tolike godine unistiti tu komunisticku gerilu

Avatar El Indio
El Indio
08:18 09.02.2015.

Od 1964? To pobunjenici idu iz roda u rod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije