Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Evo kako uštedjeti 400 kuna na gorivu ako imate policu Croatia osiguranja

PR
PR
Autor
PR članak
19.07.2017.
u 11:14

Kroz program Dobra prilika klijenti Croatia osiguranja, osim na gorivo u Croduxu, mogu ostvariti i brojne druge popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera

Cijene goriva ponovo su visoke pa većina nas pazi na potrošnju i koristi svaku priliku za uštedu. Klijenti Croatia osiguranja imaju dobru priliku na Croduxovim benzinskim servisima uštedjeti na godišnjim troškovima za gorivo i do 400 kuna. 

Mogućnost značajne uštede na gorivu ostvaruju klijenti Croatia osiguranja koji ugovore policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, zdravstvenog osiguranja, životnog osiguranja ili osiguranja Croatia Imovina, i učlane se u program pogodnosti Dobra prilika. Kroz program Dobra prilika klijenti Croatia osiguranja, osim na gorivo u Croduxu, mogu ostvariti i brojne druge popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera. 

Tako klijenti koji su u Croatia osiguranju ugovorili policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti mogu ostvariti popuste na usluge vezane za svoja vozila, a oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život.

Klijenti koji su ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva, a svi mogu ostvariti popust na gorivo u Croduxu. Popis svih tvrtki partnera kod kojih se mogu ostvariti popisi možete pronaći ovdje

Osim što mogu ostvarivati popuste kod brojnih tvrtki partnera u cijeloj Hrvatskoj, korisnici programa Dobra prilika svaki mjesec mogu sudjelovati u nagradnim natječajima te osvajati vrijedne nagrade. Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u programu je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na internetskoj stranici www.crosig.hr.

Nakon toga, na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

Komentara 3

FI
fighter
14:07 23.07.2018.

Na tanke grane ste pali kad printate police osiguranja na običnom A4 papiru.

DU
Deleted user
09:26 26.07.2018.

Zvali su me iz tog osiguranja svaki dan ne bili se ja tamo osigurao. Toliko su bili upori i dosadni kao komarci neću reći na koji način sam ih svaki puta otpisao jer je preprosto. Znam sam da se tamo neću nikada osigurati NIKADA NI U LUDILU.

PV
prcko.vitamincic
16:33 26.07.2018.

I opet niste napisali kako uštedite tih 400 kn na gorivu? Kaj, ako platim policu auto osiguranja u Croatia Osiguranju dobijem bon od 400 kn za gorivo na crodux benzinskim ili kaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?