Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Evo kako uštedjeti 400 kuna na gorivu ako imate policu Croatia osiguranja

Kroz program Dobra prilika klijenti Croatia osiguranja, osim na gorivo u Croduxu, mogu ostvariti i brojne druge popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera
19. srpnja 2017. u 11:14 3 komentara 9186 prikaza
Foto: PR

Cijene goriva ponovo su visoke pa većina nas pazi na potrošnju i koristi svaku priliku za uštedu. Klijenti Croatia osiguranja imaju dobru priliku na Croduxovim benzinskim servisima uštedjeti na godišnjim troškovima za gorivo i do 400 kuna. 

Mogućnost značajne uštede na gorivu ostvaruju klijenti Croatia osiguranja koji ugovore policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, zdravstvenog osiguranja, životnog osiguranja ili osiguranja Croatia Imovina, i učlane se u program pogodnosti Dobra prilika. Kroz program Dobra prilika klijenti Croatia osiguranja, osim na gorivo u Croduxu, mogu ostvariti i brojne druge popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera. 

Tako klijenti koji su u Croatia osiguranju ugovorili policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti mogu ostvariti popuste na usluge vezane za svoja vozila, a oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život.

Klijenti koji su ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva, a svi mogu ostvariti popust na gorivo u Croduxu. Popis svih tvrtki partnera kod kojih se mogu ostvariti popisi možete pronaći ovdje

Osim što mogu ostvarivati popuste kod brojnih tvrtki partnera u cijeloj Hrvatskoj, korisnici programa Dobra prilika svaki mjesec mogu sudjelovati u nagradnim natječajima te osvajati vrijedne nagrade. Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u programu je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na internetskoj stranici www.crosig.hr.

Nakon toga, na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

arheološki eldorado
Iz slavonskog tla najveću senzaciju tek treba iskopati. Sfinga?! Ma i to je moguće
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?
  • fighter:

    Na tanke grane ste pali kad printate police osiguranja na običnom A4 papiru.

  • Deleted user:

    Zvali su me iz tog osiguranja svaki dan ne bili se ja tamo osigurao. Toliko su bili upori i dosadni kao komarci neću reći na koji način sam ih svaki puta otpisao jer je preprosto. Znam sam da se tamo ... prikaži još! neću nikada osigurati NIKADA NI U LUDILU.

  • prcko.vitamincic:

    I opet niste napisali kako uštedite tih 400 kn na gorivu? Kaj, ako platim policu auto osiguranja u Croatia Osiguranju dobijem bon od 400 kn za gorivo na crodux benzinskim ili kaj?