Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promo
Povratak na članak

Evo kako uštedjeti 400 kuna na gorivu ako imate policu Croatia osiguranja

Kroz program Dobra prilika klijenti Croatia osiguranja, osim na gorivo u Croduxu, mogu ostvariti i brojne druge popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera

Komentari 3

FI
fighter
14:07 23.07.2018.

Na tanke grane ste pali kad printate police osiguranja na običnom A4 papiru.

VL
DU
Deleted user
09:26 26.07.2018.

Zvali su me iz tog osiguranja svaki dan ne bili se ja tamo osigurao. Toliko su bili upori i dosadni kao komarci neću reći na koji način sam ih svaki puta otpisao jer je preprosto. Znam sam da se tamo neću nikada osigurati NIKADA NI U LUDILU.

VL
PV
prcko.vitamincic
16:33 26.07.2018.

I opet niste napisali kako uštedite tih 400 kn na gorivu? Kaj, ako platim policu auto osiguranja u Croatia Osiguranju dobijem bon od 400 kn za gorivo na crodux benzinskim ili kaj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.