Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIZAM

Eduardo: Drago je jak i žilav, počeo se micati i pokušava progovoriti

drago gabrić (1)
Pixsell
27.05.2011.
u 10:34

Jutros oko 9 sati počeo je samostalno disati, a iako liječnici ne žele izlijetati s prognozama, na njegovo se stanje gleda s optimizmom

Prije nego što su se naši "Ukrajinci" Srna, Eduardo i Vukojević priključili reprezentaciji u hotelu "Lav Le Meridien", pohitali su u bolnicu u posjet Dragi Gabriću. Došli su u najboljem mogućem trenutku, Drago se, prema informacijama iz bolnice, počeo buditi, skinut je s respiratora i samostalno diše.

Sestri Paškvalini čak je i stisnuo ruku, sve su optimističnije najave o Draginu zdravstvenom stanju! Njegovo je stanje i dalje teško, ali liječnicima i obitelji budi optimizam što Dragino mlado tijelo pozitivno reagira. Njegov oporavak ide predviđenim tijekom. Uz Dragu je oko jedan ujutro bio njegov otac Tonči, a u jednom trenutku hrvatski reprezentativac otvorio je oči.

– Takvo stanje buđenja može potrajati nekoliko dana. Važno je da ide nabolje – kazao je liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić.

– Drago je jak i žilav, počeo se micati i pokušava govoriti. Protiv Gruzije igrat ćemo za njega, ta utakmica bit će posebna – kazao je Eduardo.

A kapetan Darijo Srna dodao je:

– Bacat ćemo se na glavu za njega. Reagirao je na ono što smo mu govorili, to je veliki plus. Jedina nam je želja da se što prije vrati – kaže Srna.

Ognjen Vukojević vjeruje u povoljan ishod:

– Sada sam mirniji, jer mi se čini da će sve biti dobro – rekao je Vukojević.

Dragi u posjet, uz izbornika Bilića, ponovo su došli Šimunić, Modrić, Ćorluka, Perišić i Vukušić.

Komentara 10

KO
kompa
10:40 28.05.2011.

neka svevišnji pogleda ovo junačko srce,neka nam se Drago vrati i oporavi uspješno,,to je želja jednog Dinamovca i sportaša

SI
silversurfer22
11:31 27.05.2011.

..Bravo Drago, drži se ......

DK
dkatica2
13:03 27.05.2011.

Bože pomozi mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije