Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo na autobusnoj stanici

Nožem ubio mladića na Uskrs: Džemalu Palošu ukinut istražni zatvor

Džemal Paloš snimljen za privođenja u travnju
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/8
28.07.2017.
u 21:55

Ubojstvo koje se dogodilo na Uskrs šokiralo je javnost jer je sukob koji je doveo do smrti Škembera počeo zbog neplaćene karte za autobus Zagreb – Velika Gorica

Džemal Paloš (60), osumnjičen da je na Uskrs ubio Antu Škembera (29), pušten je iz istražnog zatvora. Istražni zatvor mu je bio određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a ukinut mu je jer su prestale vrijediti okolnosti pod kojima mu je određen.

– To nije ništa neuobičajeno. Ispitani su svi predloženi svjedoci, a što se tiče opasnosti od ponavljanja djela, kao i u svim sličnim slučajevima, osumnjičenik je vještačen, a vještak je ustanovio da nije opasan za okolinu – kazao je Ivan Stanić, Palošev branitelj.

Ubojstvo koje se dogodilo na Uskrs šokiralo je javnost jer je sukob koji je doveo do smrti Škembera počeo zbog neplaćene karte za autobus Zagreb – Velika Gorica.

Mladić se porječkao s vozačem, a Paloš se umiješao u prepirku izguravši Škembera iz vozila te ga pri tome ubovši skakavcem u trbuh. Paloš se potom vratio u autobus, koji je nastavio voziti, a Škember se srušio na tlo na autobusnoj postaji gdje je preminuo.

Kada su se pojavile informacije da je Škember ubijen, Paloš je otišao u Dalmaciju gdje je nakon nekoliko dana i uhićen.

Komentara 38

Avatar anticenzura
anticenzura
22:39 28.07.2017.

Je li i ovaj Bosanac? Pustaju ubojice na slobodu sto barataju nozevima po nasoj zemlji i ubijaju Hrvatsku djecu? Sve to isjerati iz nase zemlje. Hrvatska vise ne slici na sebe otkad su nam se ovi doselili sa brabonjcima na opancima i svojom zvjerskom cudi.

MA
marli
22:11 28.07.2017.

Pogledajte ponašanje Škembera ispred autobusa ! Onda sudite !

Avatar ivek
ivek
08:16 31.07.2017.

Branitelj dzevad mora u zatvor , skamber je bil razbojnik,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije