Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvije pljačke u Vinkovcima u razmaku od 45 minuta

maska, maskirani
Arhiv VL
22.12.2009.
u 08:54

Dvije su maskirane osobe uz prijetnje ugrabile desetak tisuća kuna od djelatnice Hrvatske lutrije, a jedna je osoba ukrala zlatni nakit iz zlatarske radionice u istoj vrijednosti.

VINKOVCI - Dvije su maskirane ali nenaoružane osobe upale u kladionicu Hrvatske lutrije u Mislavovoj 1u Vinkovcima i zaprijetile smrću 25-godišnjoj Vinkovčanki, djelatnici kladionice i zatražile novac iz blagajne.

Uplašena 25-godišnjakinja dala im je novac nakon čega su pljačkaši nestali u nepoznatom smjeru. Odnijeli su, kažu u policiji, do 10.000 kuna.

Za isti je iznos oštećen 52-godišnji vlasnik zlatarske radnje na Trgu Franje Tuđmana u središtu Vinkovaca koja je opljačkana 45 minuta nakon kladionice.

Nepoznati je muškarac iz zlatarske radionice ukrao "bistu" na kojoj je bio izložen nakit i pobjegao. Policija traga za počiniteljima oba razbojništva.

Komentara 1

GO
Goblin
12:56 22.12.2009.

Pa ipak je to istočna Slavonija, kaj ne? I bit će toga još!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije