Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Drama u Gospiću: Muškarac se pokušao spaliti pred sudom, načelnik policije ga odgovorio

Foto: Čitateljica
1/3
09.06.2022.
u 12:45

Djelatnici policije na čelu s načelnikom policijske uprave Zoranom Zdunićem odmah su izašli na teren kako bi čovjeka spriječili da provede ono što je najavio

Lička policija nešto prije 10 sati dobila je dojavu da se muškarac ispred Općinskog suda u Gospiću skinuo, polio benzinom i zaprijetio da će se zapaliti. Djelatnici policije na čelu s načelnikom policijske uprave Zoranom Zdunićem odmah su izašli na teren kako bi čovjeka spriječili da provede ono što je najavio.

Na mjesto događaja brzo su došli članovi JVP-a Gospić koji su policiji pomogli u postupanju. 

Srećom, neizvjesna situacija nije predugo trajala jer je načelnik Zdunić uspio nagovoriti čovjeka da odustane od nauma tako da već oko 11 na trgu pred sudom više nije bilo nikoga. Ostao je samo vidljiv trag čišćenja terena na kojem je bilo razlivenog benzina. 

Iz policije nam nisu htjeli govoriti o detaljima jer je istraga slučaja u tijeku.

Neslužbeno smo od mještana Gospića uspjeli doznati da je riječ o čovjeku koji je tako vjerojatno pokušao riješiti neke obiteljske sukobe obzirom na to da je danas imao zakazano ročište na sudu. Neki od Gospićana koji ga površno znaju kažu kako misle da bi policiji mogao biti poznat i otprije jer se pričalo da je prijavljivan zbog nasilja u obitelji s kojom više ne živi. 

Nadležne službe muškarca su uputile da moguće nesporazume riješi pravnim putem na miran način. 

Ključne riječi

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
12:59 09.06.2022.

Mamić je pokazao kakvo je pravosuđe ali boli narod briga kao što ga je briga za sav ostali lopovluk i kriminal u državi. Glavno da su mjere ukinute i da su birtije i kladionice otvorene.

Avatar SileZla
SileZla
14:04 09.06.2022.

Načelnik ga je informirao o novoj mogućnosti praćenja događanja u parnici putem aplikacije koju je norveška vlada poklonila Ministarstvu pravosuđa.

Avatar SileZla
SileZla
14:02 09.06.2022.

Sad ima aplikacija na kojo možeš pratit kako se odvija tvoja parnica. Sidiš doma i buljiš u ekran i prođe te volja za samospaljivanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije