Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku
Povratak na članak

Drama u Gospiću: Muškarac se pokušao spaliti pred sudom, načelnik policije ga odgovorio

Djelatnici policije na čelu s načelnikom policijske uprave Zoranom Zdunićem odmah su izašli na teren kako bi čovjeka spriječili da provede ono što je najavio

Komentari 5

MO
modovisisajteMaraschino
12:59 09.06.2022.

Mamić je pokazao kakvo je pravosuđe ali boli narod briga kao što ga je briga za sav ostali lopovluk i kriminal u državi. Glavno da su mjere ukinute i da su birtije i kladionice otvorene.

VL
Avatar SileZla
SileZla
14:04 09.06.2022.

Načelnik ga je informirao o novoj mogućnosti praćenja događanja u parnici putem aplikacije koju je norveška vlada poklonila Ministarstvu pravosuđa.

VL
Avatar SileZla
SileZla
14:02 09.06.2022.

Sad ima aplikacija na kojo možeš pratit kako se odvija tvoja parnica. Sidiš doma i buljiš u ekran i prođe te volja za samospaljivanjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.