Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija im brzo ušla u trag

Francuzi u Crikvenici napravili račun veći od 17.000 kuna pa pobjegli

Turistička patrola Crikvenica
Nel Pavletic/PIXSELL
08.06.2022.
u 21:22

Kriminalističkim istraživanjem, u posjedu osumnjičenika pronađeni su boxeri, nož i ostali predmeti koji su oduzeti te su prekršajno sankcionirani prema Zakonu o posjedovanju i nabavi oružja građana.

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvoje francuskih državljana u dobi od 34 i 73 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Osumnjičenici su pronađeni na području Klenovice po prethodno raspisanoj potrazi Policijske postaje Crikvenica.

Sumnjiče se da su od 23. do 31. svibnja ove godine boravili u hotelu na crikveničkom području gdje su se bez odjave udaljili iz hotela ne podmirivši usluge smještaja. Procjenjuje se da je ovim kaznenim djelima materijalno oštećena hotelska tvrtka iz Zagreba za više od 17 000 kuna.

Kriminalističkim istraživanjem, u posjedu osumnjičenika pronađeni su boxeri, nož i ostali predmeti koji su oduzeti te su prekršajno sankcionirani prema Zakonu o posjedovanju i nabavi oružja građana. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cohen
Cohen
18:02 08.06.2022.

"Osumnjičenici" i "njih dvoje"... Radi li se o dva muškarca ili o muškrcu i ženi?

DU
Deleted user
18:44 08.06.2022.

Zar hotel nema sustav opreza i osiguranja naplate ?

ST
sttipe
22:38 08.06.2022.

Koji krelci!!! Pa cila europa zna da je u hrvatskoj dozvoljena prevara od 3000-1 kune... Pa nisu mogli nać druge birtije, da razbiju račun!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije