Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARLAMENTARNA SKUPŠTINA

Domagoj Hajduković izabran za izvjestitelja za rezoluciju o integraciji migranata u EU

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.11.2021.
u 18:49

Ovo je četvrti put da ga je Odbor za migracije Parliamentary Assembly of the Council of Europe izabrao za izvjestitelja

Domagoj Hajduković, predsjednik Kluba socijaldemokrata nastalog raskolom SDP-a, izabran je za izvjestitelja za rezoluciju o integraciji migranata o kojoj će se raspravljati pred Parlamentarnom skupštinom.

Kako je napisao na svom Facebook profilu, ovo je četvrti put da ga je Odbor za migracije Parliamentary Assembly of the Council of Europe izabrao za izvjestitelja. 

- Kolegice i kolege iz Odbora za migracije Parliamentary Assembly of the Council of Europe su mi četvrti put ukazali povjerenje da budem izvjestitelj za rezoluciju pred Parlamentarnom skupštinom, ovaj put o integraciji migranata. Prihvaćanje aklamacijom doživljavam kao posebno priznanje mom dugogodišnjem radu u ovom Odboru i u Vijeću Europe, napisao je.

Podsjetimo, prošla su dva mjeseca od raskola u SDP-u koje je rezultiralo odlaskom čak 18 saborskih zastupnika i osnivanjem novog Kluba socijaldemokrata na čijem je čelu Hajduković. Nakon raskola gostovao je i u studiju Večernjeg lista gdje je komentirao planove novog kluba, ali i kazao kako osnivanje nove stranke nije isključeno. 

- Oni koji žele raditi trebaju imati priliku i imati šansu. Tako je trebalo biti i u starom klubu. Dok ja vodim klub, trudit ću se da to bude pravedno. Inicijative svih su i više nego dobrodošle - kazao je, a više pročitajte OVDJE

>> VIDEO Aleksandar Gavrilović: SDP Zagreb mora pokazati kako bi izgledao radnički osjetljivi Grad Zagreb

Komentara 2

KA
kavranbird
19:56 24.11.2021.

Odličan izbor, budući da su migranti uglavnom muška populacija.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
05:15 25.11.2021.

I sada će on naravno kao pravi lojalni građanin Hrvatske izvijestiti EU da naša policija maltretira ilegalne emigrante po zapovijedi samog vrha države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije