Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarant

Dolijao lažni Slovenac Jurcan, rent-a-car agencije mogu odahnuti

peugeot 207 sw
22.03.2011.
u 12:20

Gordan Maletić (27) osumnjičen je da je s krivotvorenim dokumentima unajmio Opel Merivu, Pola, Opel Corsu i dva Peugeota 207. Vozila su "nestala" u Bosni i Hercegovini

Gordan Maletić (27), državljanin Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Zagrebu, osumnjičen je da se lažno predstavljao kao Slovenac Stefan Jurca, unajmljivao vozila različitih rent-a-car agencija i više se nije vraćao. Zbog krivotvorene osobne iskaznice i vozačke dozvole posljednja dva i pol mjeseca oštetio je više rent-a-car agencija na širem splitskom području za ukupan iznos od oko pola milijuna kuna. Unajmio je ukupno šest vozila od isto toliko agencija, predavao ih još uvijek nepoznatim osobama koji su ih odvozili u Bosnu i Hercegovinu.

U agenciji Viator iz Kaštel Štafilića unajmio je Opel Merivu, u Jokeru iz Makarske Pola, u dubrovačkom Macku Opel Corsu, u Uni-rentu iz Kaštel Novog Peugeot 207, kao i u Matejuški iz Splita.

Maletić, za kojim je bila raspisana tjeralica, lociran je tijekom rutinske policijske kontrole prometa. Doveden je u Županijski istražni centar u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
13:06 22.03.2011.

....da to ipak nije slovenac-Zoran Thaler ....iz E unije koji je uhvaćen s mitom od 100-000eura ...Janez-di si sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije