Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više je modela

Dobra vijest za umirovljenike: Država planira poboljšati njihov status 13. mirovinom

24.08.2023.
u 19:37

Trinaesta bi mirovina državu stajala približno 600 milijuna eura. To nije nemoguć teret za sadašnji proračun koji se jako dobro puni

Komentara 30

Avatar Crni labud
Crni labud
22:16 24.08.2023.

Mirovina se pretvorila u milostinju iz proračuna. I jedna ekstra predizborna isplata tu neće puno promijeniti. Mirovina 500eura a dom za umirovljenike 1500 eura. Puno se boca mora skupiti da se pokrije razlika.

LE
Levanto
09:23 25.08.2023.

Dsnas mi je ža svega što sam se mučija, strahova za Hr. Ma ni jedan, ama baš ni jedan cilj nije ostvaren. Meni ne treba ni EU ni NATO. Meni triba pravedna država, držsva koja se ne rasprodaje za sitniš.. Država koja vodi računa o svom ,(ali poštenom) građaninu. Drzava u kojoj nema privilegiranih. Država koja će postaviti pitanje, odakle ti kapital. Itd. A to drzavu pravi drzavom, a ne EU u kojoj bar polovina zemalja žsli što postojimo.

PV
prcko.vita
19:57 24.08.2023.

Jedan prosječan starački dom košta mjesečno minimum 1000 eura, o cijenama lijekova i medicinskih pomagala neću ni pisati, o cijenama hrane također, i sad vi pogledajte kolike su Hrvatske mirovine pa budite iskreni i objektivni. Jadni umirovljenici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije