Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u vlaku

VIDEO Kakav bezobrazluk! Vrijeđala putnike i sukobila se s kontrolorom

Incident u vlaku
Foto: YouTube screenshot
1/2
16.02.2019.
u 12:59

Živčana žena, nije popuštala u molbama, ali je i ostale putnike oko sebe nazvala "odvratnima". Vikala je kako neće pomakunuti torbu jer ne želi "pokupiti" nečije grinje

Koliko će daleko netko ići zbog sjedala u javnom prijevozu, pokazao je i video koji prikazuje putnicu koja je u prepunom vlaku sjela na mjesto za osobe s invaliditetom i torbom "čuvala" još jedno. 

Događaj se zbio u vlaku za New Yersey, kada je jedna žena odlučila sjesti na mjesto rezervirano z osobe s invaliditetom, trudnice i odlučna u namjeri da "se brani" ignorirala ostale putnike, ali i kontrolora karata, koji su je molili da pomakne torbu kako bi još netko mogao sjesti pored nje.

 

Živčana žena, nije popuštala u molbama, ali je i ostale putnike oko sebe nazvala "odvratnima". Vikala je kako neće pomakunuti torbu jer ne želi "pokupiti" nečije grinje. Jednom je putniku poručila: Nećeš smrditi pored mene! Pretvarala se zauzetom dok je gledala u mobitel i ignorirala putnike i kontrolora karata koji je pokušao maknuti njenu torbu, no žena je viknula: Da se nisi usudio taknuti moje stvari. 

Nakon što je kontrolor promijenio taktiku i prostojno zamollio da još netko sjedne na slobodno mjesto, odgovorila je kako ne želi da itko sjedi pored nje i da sjednu na neko drugo mjesto u vlaku. 

U sve se umiješala i policija koja je ispitala ženu, a vlak je zbog cijele situacije kasnio 25 minuta. 

Ključne riječi

Komentara 13

SJ
Samo ja
13:03 16.02.2019.

Kakve to veze ima sa nama u Hrvatskoj? Otkaze bih vam ja sve podjelio svimaaa.

Avatar MrDiamond
MrDiamond
13:11 16.02.2019.

Hahaa koja vijest 😃

PL
@ploto@
16:19 16.02.2019.

Pranje mozga sa tuđim s.r.a-**a.Tek toliko da se ne bavite sobom i vašim životima,nego tam o nekom glupačom negdje u USA vukojebini.Ako ova medijska politika nije agenda,onda ne znam što je.Bitno je da medije kontroliraju isti koji kontroliraju štampanje i distribuciju novca bez pokrića.Uništili su medije i novinarstvo te su iz novinarske profesije i novinara napravili političke aktiviste i diletante koji objavljuju glupe i besmislene vijesti umjesto stvarnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije