Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALJENE I GUME

Dio stanovnika Podravine ovako slavi rođenje sina: 'Običaji, tu kod nas...'

Slavlje rođenja sina u Virovitičko-podravskoj županiji
Virovitičko-podravska županija/Facebook
07.03.2023.
u 22:52

Osim svega što se može vidjeti ispred kuća u mjestu Turnašica na fotografiji, običaji inače uključuju i šaranje imena i čestitki po fasadi

Virovitičko-podravska županija objavila je na svojoj Facebook stranici fotografiju koja prikazuje hrpu razbacane tkanine, odjeće i papira po travi, a pored svega toga vidi se crni dim koji dolazi od zapaljenih guma. Iako nekima zasigurno nije jasno što se dogodilo, riječ je zapravo o običaju kod rođenja sina

"Običaji, tu kod nas...", piše uz fotografiju na stranici Virovitičko-podravske županije. Portal SiB.hr navodi kako je prizor zabilježen u mjestu Turnašica kod Pitomače. Osim svega što se može vidjeti ispred kuća na fotografiji, običaji inače uključuju i šaranje imena i čestitki po fasadi.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DO
dopjas
07:35 08.03.2023.

zaboravili točno reći čiji običaj.

KA
kajinx
02:27 08.03.2023.

Bravo Podravina! Od srca čestitam, sve najbolje mladoj obitelji i bebi!

ZJ
Zjako
02:50 21.03.2023.

Znam da su običaji, ali to se čisti godinama. Bolje da ne uništavaju okoliš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije