Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzavrele društvene mreže

Čuvena kletva se ostvaruje: Jarak se javlja ispred SDP-a

Andrija Jarak
Foto: Screenshot Nova TV
05.07.2020.
u 20:03

Naime, kada nekome kažete 'dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće', to znači da mu baš i ne želite dobro

Nakon što su izašle prve izlazne ankete parlamentarnih izbora, dugododišnji novinar i reporter Nove TV Andrija Jarak javio se s Iblerovog trga, ispred središnjice SDP-a gdje je zavladalo razočarenje brojem osvojenih mandata.

Podsjetimo, Jarak je novinar za kojeg je vezana - kletva. Naime, kada nekome kažete 'dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće', to znači da mu baš i ne želite dobro.

Hamed Bangoura na Facebooku se osvrnuo na javljanje Jarka ispred središnjice SDP-a.

"ON JE NAJBOLJA IZLAZNA ANKETA!

Iz dobro obavještenih izvora...ili će kletva "Dao Bog da ti Andrija Jarak izvještava ispred kuće" otići u povijest ili ...(napomena: do sada je gospodin uvijek izvještavao iz HDZ stožera)", napisao je Bangoura.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
20:11 05.07.2020.

Ovo je za anale,hahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Živio Andrija Jarak.

ST
Starotopoljanin
21:02 05.07.2020.

Eto vam ipsosi, koji su prognozirali da cr retardirani biti jaci za jedan glas, a oni ostadosedvadeset mandata. Nema ni papirica i papirnsti panoa od maje i ace, kao i htv. Sada im baci u glavu dve zr salabahtere. Zamislite da titov junak povede hrvatsku u propast.

KL
klo11
20:46 05.07.2020.

Niti Reinkarnacija druga Stanka Stojčevića tj,. avatar iz TAČ-a, je propustio da glasa za taj SDP inače svoju bivšu stranku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije