Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradna 85g

Crnoja promijenio prebivalište: Ne živi više u daščari

Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.02.2016.
u 11:44

Crnoja se iselio s adrese Gradna 85G u Samoboru te se prijavio na adresu svog stana u Zagrebu

Bivši ministar branitelja Mijo Crnoja promijenio je svoje prebivalište. Crnoja se, naime, iselio s adrese Gradna 85G u Samoboru te se prijavio na adresu svog stana u Zagrebu, pišu 24 sata.

Bivši ministar je ovaj tjedan bio i na razgovoru u samoborskoj gradskoj upravi te zatražio građevinsku dozvolu za gradnju obiteljke kuće. 

Crnoja je, podsjetimo, nakon samo šest dana od imenovanja u Saboru podnio ostavku na mjesto ministra branitelja.

>> Crnoja zatražio građevinsku dozvolu, Samobor: Odlučili smo se na kompromis

Komentara 37

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:21 05.02.2016.

dal je vratio i invalidnost na totalno nesposoban?

LI
lipa75
13:05 05.02.2016.

Ovim djelom je priznao da ne živi u Samoboru, kao što je već i dokazano. Znači predstoje sljedeći koraci: 1. Samobor treba tražiti povrat zemljišta jer ga je dao branitelju koji je lažno prijavio da prebiva na području njihovog grada,. Samobor treba tražiti povrat zemljišta jer ga je dao branitelju koji je lažno prijavio da prebiva na području njihovog grada, 2. Ministarstvo branitelja treba napraviti 2 stvari: tražiti povrat kredita jer ga je dodijelilo branitelju koji na to nije imao pravo, + pronaći i kazniti odgovornu osobu koja mu je to omogućila (podsjećam da Crnoja nije imao pravo na kredit bez obzira na prijavu prebivališta jer je imao riješeno stambeno pitanje), 3. MUP treba prekrašjno prijaviti Crnoju radi lažnog prebivališta, 4. porezna uprava treba prijaviti Crnoju jer godinama živi u Zagrebu, a nije platio prirez, 5. USKOK, PNUSKOK, državno odvjetništvo ili netko sličan treba kazneno prijaviti Crnoju radi protuimovinske koristi od minimalno 500000 kn (gradilište + kredit + prirez), 5. Ministarstvo graditeljstva ili netko sličan pronaći i kazniti osobu koja je Crnoji omogućila dobivanje kućnog broja na nepostojećem objektu. Hrvatska će ići naprijed ako ćemo raditi po opisanom primjeru i drugima neće padati na pamet da čine iste nepodopštine.

PI
pidocha
12:35 05.02.2016.

a ko mu je pomaga u seobi/transportu.nošenje pokućstva,osobnih stvari...to nas interesira :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije