Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradna 85g

Crnoja zatražio građevinsku dozvolu, Samobor: Odlučili smo se na kompromis

Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.02.2016.
u 11:32

Ako opet ne krene s izgradnjom u najkraćem mogućem roku, morat ćemo vratiti zemljište – rekao je Beljak

Ministar s najkraćim mandatom u povijesti Hrvatske, Mijo Crnoja, ipak je zatražio izdavanje građevinske dozvole na adresi Gradna 85G u Samoboru gdje se nalazi mala baraka, pišu 24 sata. Grad Samobor Crnoji je dodijelio parcelu u sklopu programa za zbrinjavanje. 

Gradonačelnik Samobora Krešimir Beljak potvrdio je da je Mijo Crnoja bio u gradskoj upravi, donio dokumente i krenuo u postupak za izdavanje građevinske dozvole.

– Odlučili smo se na kompromis jer sudski procesi za povrat zemljišta traju dugo. Cilj je zbrinjavanje branitelja. Ako opet ne krene s izgradnjom u najkraćem mogućem roku, morat ćemo vratiti zemljište – rekao je Beljak i dodao da nisu potpisali aneks ugovora te da Crnoji i dalje teku rokovi i ima pravo na izgradnju kuće.  

>> Policija izašla na teren uvjeriti se da Crnoja ne živi u daščari

Komentara 18

DU
Deleted user
12:06 03.02.2016.

A cemu sudski proces ako on nije ispostovo dogovor,,,zar se zemljiste ne uzima ako ne ispostujes rokove,,,kakav sudski proces??????

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:33 03.02.2016.

treba mu dati još jedan kredit jer je prošli potrošio-ipak je on domoljub-branitelj-vjernik

BJ
Bjelovar112
12:03 03.02.2016.

drugovi iz Samobora koji kompromis ? molim grad Samobor da javno objavi koliko ima slobodnih parcela da se branitelji jave da ih uzmu . No hoće li Ministarstvo branitelja tražiti povrat ovlaštenog kredita jer nije namjenski utrosen ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije