Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aukcija u SAD-u

Cilindar i štap Charlieja Chaplina prodani za 62.500 dolara

Charlie Chaplin
19.11.2012.
u 13:54

Chaplin je štap i šešir nosio u filmovima ''Mala skitnica'', ''Svjetlost velegrada'' i ''Moderna vremena''.

Cilindar i štap koje je Charlie Chaplin nosio u nekoliko filmova prodani su za 62.500 dolara na aukciji u Los Angelesu.

Chaplin je štap i šešir nosio u filmovima ''Mala skitnica'', ''Svjetlost velegrada'' i ''Moderna vremena''. Aukcijska kuća Bonhams izvijestila je da su prepoznatljive dijelove Chaplinova "kostima" prodali na jučerašnjoj aukciji s još nekim stvarima poznatih osoba.

Među njima su bila rukom pisana pisma Johna Lennona s nagom fotografijom Yoko Ono i njega koje su prodane za 25 tisuća dolara. Set originalnih fotografija Marilyn Monroe prodan je za 21.250 dolara, a slika Franka Sinatre za 10.625 dolara.

>>Rijedak film Charlieja Chaplina na aukciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije